Thirrje aktive

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

No posts found!

Thirrjet të mbyllura

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Startup 3

KONKURS PUBLIK PËR INSTRUMENTIN PËR MBËSHTETJE: GRANTE TË BASHKËFINANCUARA PËR SHOQËRITË TREGTARE TË SAPOTHEMELUARA START-UP DHE SPIN-OF–Startup 3! Në bazë të nenit 25 paragrafi 4 të Ligjit të Veprimtarisë Inovative...

Дознај повеќе

HAKATON: Е-SHËNDETËSI

HAKATON: Е-SHËNDETËSI Zgjidhje elektronike për shëndet më të mirë me FIZHT dhe Rosh Në bazë të nenit 27 të Ligjit të Veprimtarisë Inovative („Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë“ nr....

Дознај повеќе