Thirrjet e hapura

Përmes disa instrumenteve FIZhT ju ofron mundësi për mbështetje financiare për zhvillim të ideve të bizneseve tuaja dhe projekteve.

Për momentin nuk ka thirrje publike aktive.

Fondi për her të parë investon në infrastrukturën inovative

Mësoni më shumë për projektet e shpërblyera në kuadër të Sfidës për krijimin e laboratorëve për prodhim FAB LABS "TË RINJTË KRIJOJNË"

Titulli për këtë pjesë​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Formular i prapësimeve

FIZHT Hulumtim

Njoftim i rëndësishëm nga FIZHT

Qasje e lirë në informacione me karakter publik

0
Projektet e bashkëfinancuara
0
Milionë euro Investime
0
Projekte të mbështetura te nxënësve
0
NXËNËS DHE MENTOR
+ 0

Ata thanë për ne

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Kompania maqedonase Innovation ka krijuar një pajisje inovative për matjen e sheqerit në gjak pa goditje

prof Dr.Marjan Gushev
nga Innovation

Ndërsa mbeturinat bëhen kapital, ekonomia rrethore bëhet më aktive në Maqedoni!

Aleksandar Penev
nga Akron

Kompania maqedonase "Elysium Center" po zhvillon një shtrat mjekësor "të zgjuar"

Dimitar Shoshev
nga Elisium Centar

Njihuni me Stelën dhe Sanin - personazhet e parë të animuar maqedonas 3D

Dejan Panovski
nga Vertigo Visual

Jetminds - platforma e parë arsimore dixhitale në vend që ofron materiale arsimore cilësore

Stefan Jovanovski
nga Jetminds

Ne krijojmë histori suksesi!

Mbi 650 kompani janë pjesë e familjes FITR dhe një shembull i tregimeve të suksesshme të biznesit. Lexoni këshillat e sipërmarrësve tanë

Ne krijojmë histori suksesi!

Mbi 650 kompani janë pjesë e familjes FITR dhe një shembull i tregimeve të suksesshme të biznesit.

Të reja

Mbani të azhurnuar me lajmet dhe ngjarjet më të fundit në Fondin e Inovacionit dhe Zhvillimit Teknologjik