Sesion i hapur informativ "Grante të bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik për rritje të përshpejtuar ekonomike"

FIZHT organizon një sesion informimi të hapur më 16 shkurt 2023, për të gjithë të interesuarit në thirrjen publike “Grante të bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik për rritje të përshpejtuar ekonomike”.

Në sesionin informativ, përfaqësues nga FIZHT do të prezantojnë detajet e thirrjes publike dhe do t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja lidhur me thirrjen.

Qëllimi i mbështetjes është që ndërmarrjet të krijojnë kushte për tejkalimin e pasojave të krizës ekonomike, të arrijnë rritje të përshpejtuar, të rrisin konkurrencën në tregjet ndërkombëtare dhe rezistencën ndaj krizave pandemike dhe klimatike, përmes prezantimit të të rejave, inovative, të avancuara. “Të gjelbërta” dhe teknologjitë dixhitale për transformimin e tyre.

Ju mund t’i bashkoheni sesionit informativ në linkun e mëposhtëm:

https://us06web.zoom.us/j/88316595165?pwd=zglKrT3GwbRIQMZzbOzOIN0INtpx85.1

Meeting ID: 883 1659 5165

Passcode: 009507