DFIZHT Festim Halili në një pritje zyrtare tek ambasadori i Japonisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, z.Kazuya Otsuka dhe znj. Otsuka

DFIZHT Festim Halili në një pritje zyrtare tek ambasadori i Japonisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, z.Kazuya Otsuka dhe znj. Otsuka me rastin e ditëlindjes së madhërisë së tij perandori dhe 30 vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes vendeve tona.
Me rëndësi të veçantë është mbështetja që jep Japonia në realizimin e shumë projekteve të rëndësishme që kontribuojnë në zhvillimin progresiv të vendit tonë.