DFIZHT Festim Halili mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Zvicrës

Me ftesë të Ambasadës së Zvicrës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, DFIZHT Festim Halili mori pjesë në manifestimin organizuar me rastin e Ditës Kombëtare të Zvicrës.
Që nga viti 1996, Maqedonia e Veriut ka qenë një vend prioritar për bashkëpunimin zviceran me Evropën Juglindore. Sot, Zvicra është një partner i çmuar i Maqedonisë së Veriut dhe, përveç programeve të BE-së, ajo e mbështet vendin duke ofruar burime të konsiderueshme në fushat ku Zvicra ka ekspertizë unike. 
Ambasada Zvicerane është një partner afatgjatë i i Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik, me bashkëpunimin dhe mbështetjen e së cilës, zhvillojmë programe që synojnë zhvillimin e inovacionit dhe sipërmarrjes në vend.