Startup Heronjtë filluan të shesin produktet e tyre inovative

Nga sot në policet e marketeve Tinex mund të gjeni produktet e nëntë startup kompanive maqedonase që i kanë zhvilluar në kuadër të sfidës “Startup Heronjtë – Nga super ideja në supermarket”

Sfida u realizua nga FIZhT në bashkëpunim me partnerin korporativ TINEX dhe mbështetje nga Programi Zviceran për rritjen e punësueshmërisë në treg IME.