FSHIZHT Festim Halili realizoi takim me përfaqësues të Agjencisë Franceze për Zhvillim

FIZHT sot ishte nikoqir i Agjencionit Francez për Zhvillim (AFZH), ku FSHIZHT Festim Halili u takua me Fabian Gicguelay, përfaqësues i AFZH.

Gjatë takimit AFZH prezantoi punën e saj si dhe projektin Smart City, i cili po zbatohet në Shkup, Tiranë, Prishtinë dhe Podgoricë. Nga ana e FIZHT u prezantuan aktivitetet aktuale të institucionit dhe u shqyrtua mundësia e bashkëpunimit mes dy institucioneve.

Agjencia Franceze e Zhvillimit operon në më shumë se 100 vende të botës, duke ofruar asistencë financiare dhe teknike për vendet më pak të zhvilluara.