Drejtori i FIZHT-së, Halili në vizitë në shkollën fillore "Naim Frashëri" Tetovë

Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik i hapur dhe inkluziv për të gjitha shkollat fillore dhe të mesme pa dallim.

Së bashku me Elizën time, vizituam dhe mbështesim shkollën fillore “Naim Frashëri” në Tetovë aty ku dhe unë kam memoare të fëmijërisë, për realizimin e projektit të gjelbër për përkujdesje të ambientit jetësor dhe infrastrukturës së shkollës.

Mirënjohje për drejtorin e shkollës Xhelal Alili, pedagogun Nejazi Bexheti, arsimtaren e kyçur në projekt Ermira Dehari, Besa Durmishi dhe nxënësit gjegjës.

i sukseseve është në përfshirjen e nxënësve në të qenurit kreativ dhe inovativ.

Së shpejti do të mbështesim dhe shumë shkolla të tjera fillore dhe të mesme në realizimin e ideve të tyre inovative.