Известување за апликантите на јавниот повик Стартапувај 3

Ги известуваме сите апликанти кои аплицирале на јавниот повик за финансирање под инструмент за поддршка „Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин оф“, Стартапувај 3, и се во процесот на финална селекција, одлуките за доделување на финансиски средства за селектираните проекти ќе бидат донесени по завршувањето на изборниот процес за локалните избори.   

Ви благодариме за разбирањето

Тимот на ФИТР