Стартап Хероите започнуваат со продажба на своите иновативни производи

Од денеска на рафтовите на Тинекс маркети можат да се најдат производите на девет македонски стартап компании кои ги развија во рамките на предизвикот ,,Стратап Херои- Од супер идеја до супер маркет”
Предизвикот го реализираше ФИТР во соработка со коорпоративниот партнер ТИНЕКС и поддршка од Швајцарската Програма за зголемување на пазарната вработивилост ИМЕ.