Politika e Cookies

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin tuaj ose celularin nga faqet e internetit që vizitoni. Këto skedarë teksti mund të lexohen nga faqet e internetit që vizitoni dhe t’ju ndihmojnë të identifikoheni kur rihapni faqen në internet. Këto skedarë teksti mund të jenë “të përhershëm” ose “të përkohshëm”.

Kukit e përhershëm mbeten në kompjuterin tuaj kur fikni shfletuesin (dilni jashtë linje), ndërsa ato të përkohshmet fshihen sapo të mbyllni shfletuesin. Cookies përdoren për qëllime të ndryshme, të tilla si për të kujtuar aktivitetet dhe preferencat tuaja (përfshirjet, preferencat gjuhësore, madhësia e shkronjave ose mënyra se si shfaqet faqja juaj) për të siguruar përmbajtje të personalizuar / personalizuar në faqen e internetit. Dhe shfaq historinë e saj të navigimit.

Kjo faqe interneti do të përdorë cookie -t vetëm për të përmirësuar performancën dhe nevojat statistikore (Google Analytics) në një mënyrë që privatësia juaj të mos cenohet.

Informacioni i cookie -t nuk përdoret për identifikimin tuaj personal. Pranimi i këtyre cookies nuk është i nevojshëm për funksionimin e faqes në internet, por ato do t’ju ofrojnë një përvojë më të mirë kërkimi. Nëse dëshironi këto cookie, ju mund t’i fshini ose bllokoni ato, por nëse i bëni disa veçori të kësaj faqe në internet mund të mos funksionojnë siç duhet.

Ju mund të fshini të gjitha cookies që janë tashmë në kompjuterin tuaj dhe mund të konfiguroni shumicën e shfletuesve për t’i parandaluar ato. Nëse e bëni këtë, mund t’ju duhet të rregulloni manualisht preferencat tuaja sa herë që vizitoni një faqe në internet, dhe disa shërbime dhe funksionalitet gjithashtu mund të mos funksionojnë.