Me mbështetjen e FIZHT, krikeri i Ivona Trajanovskës është një nga suplimentet proteike më të shitura.

Ndërmarrja maqedonase Pro Fit e Ivona Trajanovskës me mbështetjen e Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik lançoi produktin e vet inovativ, krikerin HiLife, i cili sot është një nga më të shiturit.
Ndërmarrja Pro Fit, e cila në tregje promovon një mënyrë të shëndetshme jetese dhe ushqyese, për të kënaqur nevojat e blerësve që praktikojnë mënyrën e të ushqyerit të shëndetshëm, ka furnizuar produkte me çmime të larta nga shtete të tjera.
Në thirrjen për Startup heronjtë, që u promovua nga Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik, Trajanovska njohu një mundësi të shkëlqyer për markimin e produktit të saj. Përveç realizimit të ëndrrës së Trajanovskës – pronares së ndërmarrjes Pro Fit, kjo nënkuptonte ulje të konsumit për produktet e furnizuara nga jashtë dhe përfundim të procedurave për furnizim.
Sot, ndërmarrja Pro Fit është një nga heronjtë e mbështetur që ka marrë një injeksion financiar nga Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik, dhe krikeri i tyre pas promovimit në treg bëhet një supliment i preferuar për shumëkënd.
Lexoni rreth realizimit të ëndrrës së saj në intervistën për