DFIZHT Festim Halili mori pjesë në konferencën „Edu@Home - Opportunities and Challenges in International Teaching and Research” në Vienë

Me ftesë të University of Applied Sciences Technikum Me ftesë të University of Applied Sciences Technikum të Vjenës, në kuadër të konferencës “Edu @ Home – Opportunities and Challenges in International Teaching and Research”, DFIZHT Festim Halili prezantoi programin e Fondit.
Halili iu referua mbështetjes që FIZHT i jep ekosistemit startup, instrumenteve në dispozicion për mbështetjen financiare të inovatorëve të rinj, si dhe mundësinë për bashkëpunim më të madh në të ardhmen me institucionet e arsimit të lartë dhe akademinë.