DFIYHT Festim Halili mbajti fjalim në seminarin mbi mundësitë për investime në Universiteti i Evropës Juglindore

DFIZHT Festim Halili mori pjesë në seminarin mbi mundësitë për investime në Republikën e Maqedonisë së Veriut, organizuar nga Universiteti i Evropës Juglindore. Para të pranishmëve, institucioneve shtetërore dhe ndërmarrjeve, DFZHT prezantoi punën e Fondit, programin dhe instrumentet për mbështetjen e veprimtarive inovative në vend. Në periudhën e ardhshme, FIZHT intensivisht do punon për akreditimin nga Fondi i Gjelbër Klimatik, strategjia kombëtare për inteligjencë artificiale, sfida dhe thirrje të reja që do të mundësojnë qasje më të lehtë në financa për ndërmarrjet e vendit.