Kategori
News Активности

Промена на канцеларии

Промена на канцеларии Фондот за иновации и технолошки развој Ве известува дека се наоѓа на нова локација во Градски трговски центар, на прв спрат, кон Жена парк. Новата адреса е: ул. ГТЦ, локал 6, Д.Е. 220, 1000 Скопје. Може да не контактирате на телефонските броеви: 071 393 857 / 02 3 145 258, и на […]

Kategori
News Активности Të reja

Аплицирајте за учество во UPSHIFT програмата до 10 септември

Аплицирајте за учество во UPSHIFT програмата до 10 септември Дали сте подготвени за предизвик? Одлична можност за сите млади од 13-19 години CEED Hub Скопје, Министерство за образование и наука на РМ, Фонд за иновации и технолошки развој, UNICEF МК ви нудат одлична можност преку учество во UPSHIFT програмата да откриете што сакате да промените, […]

Kategori
News Активности Të reja

13 апликации на Јавниот повик за Формирање на бизнис акцелератори за млади

13 апликации на Јавниот повик за Формирање на бизнис акцелератори за млади Пристигнати се 13 апликации во рамки на Јавниот повик за Формирање на бизнис акцелератори за млади, прединвестициона програма и инвестиции за старт ап компании на Фондот за иновации и технолошки развој.   Според критериумите на повикот 11 апликации ја поминаа фазата на административна […]

Kategori
News Активности

Четири компании пријавија носители на јавни функции или членови на нивните потесни семејства во сопственичката структура

Четири компании пријавија носители на јавни функции или членови на нивните потесни семејства во сопственичката структура Фондот за иновации и технолошки развој на 24 јули 2018 година ги повика 77-те компании – апликанти, добитници на средства од првиот повик од Планот за економски раст – трет столб да се изјаснат, дали во својата сопственичка структура […]