Kategori
Активности

Innovation – добитници на високото признание “Seal of Excellence”

Innovation – добитници на високото признание “Seal of Excellence” Честитки до компанијата Innovation кои со нивниот производ ECG Alert се добитници на високото признание “Seal of Excellence” од страна на Европската Комисија, Horizon 2020 програмата за Истражување и Иновации.