Kategori
Активности

Затворен првиот повик за финансирање проекти под инструментот кофинансирани грантови за „СТАРТ-АП“, „СПИН-ОФ“ трговски друштва и иновации на фондот за иновации и технолошки развој

Затворен првиот повик за финансирање проекти под инструментот кофинансирани грантови за „СТАРТ-АП“, „СПИН-ОФ“ трговски друштва и иновации на фондот за иновации и технолошки развој На 18.04.2015 беше затворен првиот повик за финансирање проекти под инструментот кофинансирани грантови за „старт-ап“, „спин-оф“ трговски друштва и иновации на Фондот за иновации и технолошки развој. Беше покажан голем интерес […]

Kategori
Активности

Фондот за иновации отвора контакт канцеларија во Народната канцеларија на Претседателот

Фондот за иновации отвора контакт канцеларија во Народната канцеларија на Претседателот Од денес (17.03.2015 година), Фондот за иновации и технолошки развој обезбедува уште една контакт точка за сите граѓани заинтересирани за повикот под инструментот Kофинансирани грантови за старт-ап, спин-оф трговски друштва и иновации, како и за останатите програми и активности на Фондот. Во рамки на Народната канцеларија на Претседателот […]