Categories
Рекоа за нас

Рекоа за нас

Последни објави

Контрол Церт -Софтвер за контрола на фабричко производство на градежните производи

Контрол Церт -Софтвер за контрола на фабричко производство на градежните производи Споделете со нас неколку информации за вашата компанија… Кога е основана, примарна дејност, тековни

Прочитај повеќе »

Eдна третина од вкупниот број поддржани компании од ФИТР се во сопственост на жени или имаат жена управител

Eдна третина од вкупниот број поддржани компании од ФИТР се во сопственост на жени или имаат жена управител Жените имаат навистина активно учество во иновативните

Прочитај повеќе »