Categories
Рекоа за нас

Рекоа за нас

Последни објави

Македoнската компанија „КМГ Ливинг“ дизјанира мебел по мерка на лицата со телесен хендикеп

Македoнската компанија „КМГ Ливинг“ дизјанира мебел по мерка на лицата со телесен хендикеп Од компанијата велат дека работат на производство на мебел што ќе има

Прочитај повеќе »

Македонските паметни лежечки полицајци, поставени на две локации во Скопје, докажано го намалуваат загадувањето до 90%!

Македонските паметни лежечки полицајци, поставени на две локации во Скопје, докажано го намалуваат загадувањето до 90%! Побезбеден сообраќај, почитување на дозволената брзина на движење и

Прочитај повеќе »

Контрол Церт -Софтвер за контрола на фабричко производство на градежните производи

Контрол Церт -Софтвер за контрола на фабричко производство на градежните производи Споделете со нас неколку информации за вашата компанија… Кога е основана, примарна дејност, тековни

Прочитај повеќе »

Eдна третина од вкупниот број поддржани компании од ФИТР се во сопственост на жени или имаат жена управител

Eдна третина од вкупниот број поддржани компании од ФИТР се во сопственост на жени или имаат жена управител Жените имаат навистина активно учество во иновативните

Прочитај повеќе »