Распоред на инфо сесии за отворениот повик на ФИТР

Фондот за иновации и технолошки развој во наредниот период организира инфо сесии за четвртиот јавен повик на финансирање низ повеќе градови во Македонија. Во наредните две недели ФИТР ќе го презентира отворениот повик во Куманово, Велес, Штип и Прилеп. За сите дополнителни информации можете да се обратите на 02/3223373.