Промена на канцеларии

Фондот за иновации и технолошки развој Ве известува дека се наоѓа на нова локација во Градски трговски центар, на прв спрат, кон Жена парк.

Новата адреса е: ул. ГТЦ, локал 6, Д.Е. 220, 1000 Скопје.

Може да не контактирате на телефонските броеви: 071 393 857 / 02 3 145 258, и на 02 3 223 373, како и на маил адресата: info@fitr.mk.