Categories
Придонеси и ти

Придонеси и ти

Придонеси и ти Едукација/Образование Кариера Култура/Забава Здравство/Превенција Останато

Categories
Придонеси и ти

Здравство/Превенција

Здравство/Превенција   Компанијата Клин Макс која е финансиски поддржана од ФИТР, на државните градинки на ниво на општина Карпош им обезбеди бесплатен еднократен сервис, односно дезинфекција и санитизација на сите душеци во сите градинки во општината. Оваа донација има за цел да се обезбеди дополнителна заштита за најосетливата категорија, дечињата во градинките, од евентуално развивање […]

Categories
Придонеси и ти

Култура/Забава

Култура/Забава Компанијата „Продизајн“ која е финансиски поддржана од ФИТР, овозможи бесплатно користење на апликацијата InRoomPreview, односно нови бесплатни акаунти за сите оргинални креативци кои би сакале да ги имаат своите дела во апликација за визуелизација: ликовни уметници, фотографи, тату артисти, декорација на дом – изработка на лампи, декорации за ѕид. Од компанијата ги повикуваат сите заинтересирани да го […]

Categories
Придонеси и ти

Кариера

Кариера Компанијата АртХаус која е финансиски поддржана од ФИТР, со цел да им помогне на сите оние кои во вонредната состојба бараат или нудат работа, пристапот до платформата www.recruitme.mk го нудат сосема бесплатно. Имено, станува збор за онлајн сервис за спојување на талентирани индивидуалци со работодавачи. Компанијата Target Group DOO Skopje, во период од 30 дена им овозможува […]

Categories
Придонеси и ти

Едукација/Образование

Едукација/Образование Едукативниот центар „Скампер“ кој е финансиски поддржан од ФИТР нуди: Бесплатни онлајн материјали и образовни содржини за дечиња од 3 до 6-годишна возраст.  Содржините можете да ги преземете овде. Компанијата “Интерактивна иднина” која е финансиски поддржана од ФИТР и проф. др Димитрија Ангелков нудат: Бесплатно користење на програмата Интерактивна математика, во која се опфатени многубројни тестови, […]

Categories
Придонеси и ти

Останато

Останато Јавен Адвертајзинг од Битола кои беа корисник на кофинансиран грант од  ФИТР,  се приклучуваат на апелот #ПридонесиИти за време на кризната состојба предизвикана од ковид-19. За таа цел нудат бесплатни дигитални маркетинг услуги, односно бесплатна промоција за секој бизнис на нивниот веб сајт www.javen.mk Компаниите кои ќе се приклучат да се промовираат на  сајтот, добиваат своја […]