Презентација на ФИТР на Skopje design week

Во рамките на овогодинешното издание на Skopje design week Фондот за иновации и технолошки развој на 25.11.2016 година во Јавна Соба ќе го презентира инструментот Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва стартап и спин оф заедно со еден од добитниците на самиот грант, дизајнерката Нина Нинеска и нејзиниот проект Модулар.

Повеќе за самиот настан можете на најдете на следниов линк: www.ministryofpleasure.net

Пријавувањето е на следниот линк: https://goo.gl/4B88G2