Повик за учество во YTILI програма за професионален развој

Амбасадата на САД објави повик за учество во Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative YTILI, програма за професионален развој која поврзуваа претприемачи и лидери во Европа и САД. Проектот ќе им овозможи на 70 млади европски лидери да учествуваат во активности за професионален развој и лидерски способности, а неговата имплементација е поддржана од The German Marshall Fund of the United States.

Аплицирајте најдоцна до 02.03.2018 на https://share.america.gov/ytili/#fellowship.

Последни објави