КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ул. ГТЦ, локал 6, Д.Е. 220
1000 Скопје, Р. Северна Македонија
+ 389 (0) 2 314 5258
info@fitr.mk
Работно време: понеделник – петок
08:30 – 16:30 часот

ЛИНКОВИ

ПОВРЗИ СЕ

ЛОКАЦИЈА

© 2021 Фонд за иновациии | Сите права се задржани

© 2021 Фонд за иновациии | Сите права се задржани