Последни објави

www.konkurentnost.mk

www.konkurentnost.mk Министерството за економија ги известува заинтересираните иноватори за надоместување на дел од трошоците за поддршка на патенти, дека рокот за аплицирање по објавениот ЈАВЕН

Прочитај повеќе »

Затворен првиот повик за финансирање проекти под инструментот кофинансирани грантови за „СТАРТ-АП“, „СПИН-ОФ“ трговски друштва и иновации на фондот за иновации и технолошки развој

Затворен првиот повик за финансирање проекти под инструментот кофинансирани грантови за „СТАРТ-АП“, „СПИН-ОФ“ трговски друштва и иновации на фондот за иновации и технолошки развој На

Прочитај повеќе »

Фондот за иновации отвора контакт канцеларија во Народната канцеларија на Претседателот

Фондот за иновации отвора контакт канцеларија во Народната канцеларија на Претседателот Од денес (17.03.2015 година), Фондот за иновации и технолошки развој обезбедува уште една контакт точка за сите

Прочитај повеќе »