Последни објави

Речиси 1,5 милиони евра ќе се пласираат до крајот на годината за иновативните мали и средни претријатија

Речиси 1,5 милиони евра ќе се пласираат до крајот на годината за иновативните мали и средни претријатија Уште 8 милиони евра можат да искористат иновативните

Прочитај повеќе »

Јули 20, 2017/во Новости, Последни/Актуелни / Seal of Excellence-page-001 Честитки до компанијата Innovation кои со нивниот производ ECG Alert се добитници на високото признание “Seal of Excellence” од страна на Европската Комисија, Horizon 2020 програмата за Истражување и Иновации.

Innovation – добитници на високото признание “Seal of Excellence” Честитки до компанијата Innovation кои со нивниот производ ECG Alert се добитници на високото признание “Seal

Прочитај повеќе »

Практична работилница за подготовка на предлог проекти за инструментите на Фондот за иновации и технолошки развој

Практична работилница за подготовка на предлог проекти за инструментите на Фондот за иновации и технолошки развој Аплицирајте најдоцна до 22 март за да бидете дел

Прочитај повеќе »