Мотивирачки форум за претприемачи “Побрзо, повисоко, помоќно”

МОТИВИРАЧКИ ФОРУМ ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ “ПОБРЗО, ПОВИСОКО, ПОМОЌНО”

Сакате побрз, повисок и помоќен успех во бизнисот?

Повелете дојдете на овој Мотивирачки ФОРУМ за Претприемачи и научете претприемачки вештини, слушнете ПРАКТИЧНИ совети како да надмините проблеми, да изградите силна самодоверба и бидете почитуван работодавач, како до алтернативни финансиски средства за развој на вашиот бизнис, да креирате одржлива конкурентност на пазарот и како да се позиционирате на меѓународниот пазар.

Со вашето учество добивате и два ваучери. Првиот Ваучер од 1250 денари е за изработка на ваш СМАРТ Перформанс Профил. Вториот Ваучер од 1250 денари е за Коучинг Програм за EQ вештини.

Претприемачи и учесници на дебатата: Нела Јолеска, Јасмина Поповска, Горан Митрески, Зоран Јованоски, Андријана Богдановска, Зоран Витанов, Јанко Тренкоски, Влатко Данилов, Сем Вакнин и Игор Ѓуровски

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ:

Во име на EQ EXCELLENCE, Сертифициран партнер и застапник на меѓународната групација Six Seconds за балканскиот регион, а заедно со неколку успешни претприемачи од Македонија и СВЕТОТ, Ве покануваме на 23ти Декември на Мотивирачкиот Форум за Претприемачи на кој сите ние:
претприемачи, стартап компании и иновативни деловни личности ќе можеме да се запознаеме со неколку успешни деловни приказни и личностите кои стоеле позади нив.

Настанот ќе опфати и вовед во емоционалната интелигенција за која сите учесници на настанот се сложуваат дека е моќна алатка која е незаменлива за секој што сака да се занимава со претприемништво и деловни активности.

КОНТАКТ: 078/ 202 616, E-mail: info@eq.mk
КОТИЗАЦИЈА: 1500 денари
УПЛАТА СО НАЗНАКА: Учество за Мотивирачки Форум за Претприемачи
КОМПАНИЈА: ЕИ ЕКСЕЛЕНС ДОО Битола
БАНКА: Комерцијална Банка АД Скопје
ЖИРО СМЕТКА: 300060000097809

Последни објави