Categories
Активности

Partnership with ICT companies for growth and development

Партнерство со ИКТ компаниите за раст и развој Директорот на фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски беше говорник на вториот ден на МАСИТ – стопанска комора за информатички и комуникациски технологи, на панел дискусијата на тема: Како компаниите, образованието и државата да соработуваат со цел да ја поддржат иновативноста во македонските ИКТ компании?, […]