Categories
Активности

Јули 20, 2017/во Новости, Последни/Актуелни / Seal of Excellence-page-001 Честитки до компанијата Innovation кои со нивниот производ ECG Alert се добитници на високото признание “Seal of Excellence” од страна на Европската Комисија, Horizon 2020 програмата за Истражување и Иновации.

Innovation – добитници на високото признание “Seal of Excellence” Честитки до компанијата Innovation кои со нивниот производ ECG Alert се добитници на високото признание “Seal of Excellence” од страна на Европската Комисија, Horizon 2020 програмата за Истражување и Иновации.