Categories
Активности

Open call for Skopje bus hackathon

Отворен повик за Скопски автобуски хакатон Отворен повик за Скопски автобуски хакатон ЈСП Скопје ве повикува да учествувате на „Скопски автобуски хакатон“ на кој ќе се изработува иновативно софтверско решение во насока на зголемување на задоволството од користење на јавниот градски транспорт во Скопје, преку оптимизација на бројот на патници во автобусите на линиите 2, 5, 19, […]