Дали сте подготвени за предизвик?

Одлична можност за сите млади од 13-19 години

CEED Hub Скопје, Министерство за образование и наука на РМ, Фонд за иновации и технолошки развој, UNICEF МК ви нудат одлична можност преку учество во UPSHIFT програмата да откриете што сакате да промените, да развиете иновативно решение и да добиете менторска и финансиска поддршка за истото да го реализирате

Аплицирајте за учество во UPSHIFT програмата до 10ти септември на следниот линк