Categories
активни повици

Јавен повик за О2 предизвик 2

Јавен повик за О2 предизвик 2 “СПРАВУВАЊЕ СО КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ“ ПРОДОЛЖЕН Е РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ НА ПРЕДИЗВИК 02 Поради новонастанатата ситуација предизвикана како последица од пандемијата со Ковид -19 рокот за пријавување на повикот О2 предизвик 2 – Справување со климатски промени се прололжува до 03.06.2020 година Европа е првиот континент кој минатата година прогласи вонредна состојба […]