Categories
News Новости

ФИТР за првпат со предизвик за социјално претприемништво

ФИТР за првпат со предизвик за социјално претприемништво Поттикнување на развојот на социјалното претприемништво преку поддршка на иновативни решенија за тековните социјални потреби и социјални иновации, обезбедувајќи притоа одржлив и инклузивен развој, е целта на првиот ваков Предизвик кој го реализира ФИТР во партнерство со Асоцијацијата за истражување, комуникации и развој „Паблик“ и Бизнис Импакт […]