Categories
News Новости

#FITR CLASSROOM: Како да се позиционирате како посакуван работодавач?

#FITR CLASSROOM: Како да се позиционирате како посакуван работодавач? Меѓународниот регуртер Серџан Шимшек Арнаутовиќ од „Фејсбук“ е предавач на вториот вебинар во рамки новата иницијатива #FITR CLASSROOM на Фонд за иновации и технолошки развој, на тема на тема“Брендирање на вработените“, т.е. employee branding. Вебинарот е на 09.12 во 19.00 часот на платформата зум и отворен […]