Categories
Новости

„Иновациски ваучери“ – Новиот инструмент на ФИТР презентиран на Универзитетот „Св. Кирили и Методиј“

Денес, во просториите на ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, се одржа консултативна дебата за новата мерка што ФИТР ќе започне да ја спроведува на почетокот на 2020 година.