Categories
News Активности Новости

Поддршка од ФИТР за проект на компанијата „Таргет груп“

Поддршка од ФИТР за проект на компанијата „Таргет груп“ Проектот „Развој на модули на Бизнис Мрежа.мк Развој на нов производ Credit Information Solutions“ на компанијата Таргет груп има за цел надградба на веќе постоечка платформа за деловни информации, како и изградба на сосема нова платформа за изработка и продажба на бонитетни извештаи за компании од […]

Categories
News Активности Новости

Во Тетово презентирани досегашните резултати на проектите од 02 предизвикот

Во Тетово презентирани досегашните резултати на проектите од 02 предизвикот Во Технолошкиот парк во Тетово, денеска беа презентирани досегашните резултати од спроведувањето на проектите избрани во рамките на Јавниот повик за финансирање на проекти за намалување на загадувањето на воздухот во урбаните средини во Република Македонија „О2 предизвик“. Јавниот повик го спроведе Фонд за иновации […]