Categories
News Активности

ФИТР ги презентираше можностите за поддршка на истражувачи на ЕТАИ конференцијата 2018

ФИТР ги презентираше можностите за поддршка на истражувачи на ЕТАИ конференцијата 2018 Во рамките на ЕТАИ конференцијатата 2018 претставници на Фондот за иновации и технолошки развој ги презентираа инструментите на ФИТР и можностите за поддршка на истражувачи. Во оваа насока, беше посочен и „О2“ предизвикот за иновативни идеи и акции со цел намалување на загадувањето […]