Categories
Активности

Втор ден од „Финалето на предизвик за млади истражувачи“

ФИТР и ЕВН со поддршка за младите истражувачи Министерката за образование Рената Дескоска и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски се обратија на „Финалето на предизвикот на млади истражувачи“, кој обедини истражувачки проекти од областа на природните и техничките науки oд 31 основно и 18 средни училишта од територијата на цела […]