Categories
Активности

Инфо сесија за ,,О2 ПРЕДИЗВИК’’ во општина Тетово

Инфо сесија за ,,О2 ПРЕДИЗВИК’’ во општина Тетово Фондот за иновации и технолошки развој започнува со серијата информативни настани во врска со Јавниот повик за финансирање проекти за намалување на загаденоста на воздухот – ,,О2 ПРЕДИЗВИК’’. Првата инфо сесија ќе се одржи во просториите на општина Тетово,  утре (10.11.2017) со почеток во 12 часот. Се […]