Categories
Активности

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ ПО ПОВОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ТРЕТ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СРЕДСТВА И ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ДОБИТНИЦИТЕ НА ГРАНТОВИ  Денес во Скопје, во Клубот на пратеници, со почеток од 13 часот, се одржа прес конференција на Фондот за иновации и технолошки развој […]