Categories
Активности

Презентација на ФИТР на Skopje design week

Презентација на ФИТР на Skopje design week Во рамките на овогодинешното издание на Skopje design week Фондот за иновации и технолошки развој на 25.11.2016 година во Јавна Соба ќе го презентира инструментот Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва стартап и спин оф заедно со еден од добитниците на самиот грант, дизајнерката Нина Нинеска и нејзиниот […]