Categories
Активности

Отворен повик: Аплицирајте и бидете дел од саемот за стартапи „Техноинвент 2016“

Отворен повик: Аплицирајте и бидете дел од саемот за стартапи „Техноинвент 2016“ Техноинвент 2016 е програма во рамки на Технома, 42. Меѓународен саем на металургија, електроника, енергетика, неметали, градежништво, обезбедување и заштита, чија што основна цел е иновациите да станат важна тема во деловата заедница и да се поттикне соработката меѓу етаблираните македонски компании и […]