Categories
Активности

Codefest 2016 ги поврзува сите страни на технолошката заедница

Codefest 2016 ги поврзува сите страни на технолошката заедница Четвртото издание на Codefest претставува една развиена форма на она што досега ни е познато како програмерски маратон за младите ИТ ентузијасти, кои имаат можност да развиваат свои идеи во рок од маратонски 32 часа. Оваа година настанот ги обединува и поврзува сите страни на ИТ […]