Categories
Активности

Мотивирачки форум за претприемачи “Побрзо, повисоко, помоќно”

Мотивирачки форум за претприемачи “Побрзо, повисоко, помоќно” МОТИВИРАЧКИ ФОРУМ ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ “ПОБРЗО, ПОВИСОКО, ПОМОЌНО” Сакате побрз, повисок и помоќен успех во бизнисот? Повелете дојдете на овој Мотивирачки ФОРУМ за Претприемачи и научете претприемачки вештини, слушнете ПРАКТИЧНИ совети како да надмините проблеми, да изградите силна самодоверба и бидете почитуван работодавач, како до алтернативни финансиски средства за […]

Categories
Активности

Оглас за вработување во ФИТР

Оглас за вработување во ФИТР Врз основа на член 22 став 8 од Законот за вработените во јавниот сектор (Сл. весник на РМ бр. 27/2014 и 199/2014), а во согласност со член 22 и 23 од Законот за работните односи (Сл. весник на РМ бр. 62/2005, 106/2008,161/2008, 114/2009, 130/2009, 149/2009, 50/2010, 52/2010, 124/2010, 47/2011, 11/2012,39/2012,13/2013, […]