Затворени повици

Информирајте се за затворените јавни повици и поддржаните проекти.

Јавен повик за финансирање на истражувачки проекти во основните и средните училишта “Предизвик за млади

Јавен повик за финансирање на истражувачки проекти во основните и средните училишта “Предизвик за млади истражувачи 5 – ЗЕЛЕНИ ПРОЕКТИ” Врз основа на Правилата за организирање и спроведување на натпревари или...

Дознај повеќе

Предизвик за воспоставување лаборатории за истражување, креирање и иновативност „МАKERSPACE“

Предизвик за воспоставување лаборатории за истражување, креирање и иновативност „МАKERSPACE“ Почитувани потенцијални апликанти, Ве известуваме дека е направен технички превид во образецот на документот „Буџет на проектот“ за повикот „Предизвик...

Дознај повеќе

Јавен конкурс за инструмент за поддршка по редовна постапка: Ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации

Јавен конкурс за инструмент за поддршка по редовна постапка: Ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации Врз основа на член 25 став 4 од Законот за иновациската дејност („Службен весник на...

Дознај повеќе

Јавен конкурс по редовна постапка за Кофинанисрани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“и „спин-оф“ 4

Јавен конкурс по редовна постапка за Кофинанисрани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“и „спин-оф“ 4 Врз основа на  член 25 став 4 од Законот за иновациската дејност („Службен весник на...

Дознај повеќе